OOK IN 2015 WEER MAGISCHE KORTINGS-PAKKETTEN VERKRIJGBAAR!!!

Het Vrijthofpakket is hét ideale geschenk voor familie, relaties en medewerkers.

De pakketten bestaan uit een aantal onderdelen zoals entree schaatsbaan, schaatshuur, consumpties en diverse attractiekaartjes, waaronder reuzenrad, carrousel, kersttreintje en mega-glijbaan. Er is al een Vrijthofpakket vanaf € 6,50 (incl. BTW)

 

 **VRIJTHOF PAKKET**     

1 x consumptiebon warme chocomelk met slagroom of Glühwein

1 x rit Reuzenrad

1 x verse oliebol

Prijs € 6,50 per pakket*

Waarde losse tickets: € 8,80 per pakket*

 

**VRIJTHOF KINDER-PAKKET**

1 x warme chocomelk met slagroom

1 x rit Kersttrein

1 x rit Mega Glijbaan

2 x rit Grande Carrousel

Prijs  € 7,50 per pakket*

Waarde losse tickets: € 11,50 per pakket*

 

**VRIJTHOF PAKKET  GRANDE **

2 uur schaatsen in een prachtige ambiance op het Vrijthof

2 uur huur van ijshockey-schaatsen

2 consumptiebonnen te besteden in ons horeca-paviljoen

1 x rit in het Reuzenrad

1 x rit op de Mega Glijbaan

1 x rit in Carroussel

Prijs € 17,50 per pakket*

Waarde losse tickets en ritten: € 22,00*

* tarieven zijn per pakket en inclusief BTW, onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen


Pakketten zijn uitsluitend online te bestellen via www.magischmaastricht.nl  en te koop in de VVV-Shop, Kleine Staat 1 te Maastricht.

Ook in 2015 wederom onze Studentenactie. Kijk voor meer info onder de rubriek Acties & Arrangementen.

 


Nieuw in 2015: Kasteel Mirakels Maastricht

 

Afbeelding


Nieuw dit jaar: Kasteel Mirakels Maastricht

 

Primeur! Om de kerstbeleving dit jaar een extra positieve impuls te geven, zal voor het bekende Generaalsgebouw op het Vrijthof een indrukwekkend en sfeervol decor worden gebouwd van het “Kasteel Mirakels Maastricht!” In dit kasteel kunt u terecht voor de meest exclusieve kerstcadeaus. Denk daarbij aan levensgrote Kerstmannen, exclusieve houten kerstproducten, handgemaakt keramiek, guirlandes, adventskransen, handgeblazen glazen kerstballen en veel meer andere creatieve kerstgeschenken.

We garanderen dat een bezoek aan het Kasteel Mirakels Maastricht u in hogere sferen zal brengen en een bezoek aan de kerstmarkt op het Vrijthof onvergetelijk zal maken.

 

www.mirakels.eu

https://www.facebook.com/MirakelsMaastricht?ref=hl


Afbeelding


Schaatsen op het Vrijthof

Kom ook schaatsen en genieten op het Vrijthof!

Vanaf zaterdag 28 november 2015 om 10.00 uur kan er naar hartelust geschaatst worden door jong en oud op de schaatsbaan op het Vrijthof! Koop uw entreekaartjes aan de kassa, € 4,50 voor 2 uur schaatsen. Ook het huren van ijshockeyschaatsen is mogelijk, eveneens € 4,50 per 2 uur.

Indien u met een groep wilt komen schaatsen (vanaf 15 personen), dan kan het zijn dat u in aanmerking komt voor groepskorting op het schaatsen en de schaatshuur. Groepen dienen bij voorkeur vooraf aangemeld te worden via info@magischmaastrichtvrijthof.nl . Dit in verband met de reservering van de baan op het gewenste tijdstip en om teleurstellingen en onnodig oponthoud ter plekke te voorkomen. Groepskortingen enkel vanaf 15 personen en op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in bepaalde periode.

Afbeelding


Magisch Maastricht: een cadeautje!

Afbeelding

Magisch Maastricht: een cadeautje!  

Tijdens deze donkere tijd fonkelt, straalt en sprankelt Maastricht. Van zaterdag 28 november t/m dinsdag 29 december 2015 staat de historische binnenstad wederom in het teken van Magisch Maastricht. De talrijke lichtjes in de bomen, prachtig versierde guirlandes, kroonluchters en meer zijn een baken van licht. De vele kerstklanken van het cultuurfestival decoreren bijna elke hoek en het winterse vertier zorgt voor zowel actie als ontspanning. Maastricht is als een heuse adventskalender, achter elk venster vind je wel een speciaal cadeautje.

Magisch Maastricht pakt je in!

www.magischmaastricht.nl

Magical Maastricht: a wunderful gift!

It twinkles, it shines, it sparkles: From Saturday 28 November to Tuesday 29 December 2015 the city of Maastricht will be transformed into Magical Maastricht! The trees will be illuminated, beautiful garlands will be strung from one street to the next, and you will hear the sounds of Christmas on nearly every street corner. The historic city centre of Maastricht will become a virtual Advent calendar, with a special gift behind every window!

 www.magicalmaastricht.nl


Stichting Vrijthof Mooi
Vrijthof 7
6211 LC Maastricht

T 06 - 27 86 88 15
info@magischmaastrichtvrijthof.nl
KvK Limburg 14091888