Parkeermogelijkheden standhouders

Lekker dichtbij!

Voor onze standhouders is het, onder andere in verband met het bevoorraden, wenselijk om dichtbij te parkeren. Daarom hebben wij speciaal voor onze standhouders parkeerafspraken gemaakt met Q-park voor de private parkeergare Entre Deux, op nog geen 100 meter loopafstand.

Deze parkeergarage ligt onder winkelcentrum Entre Deux, met de entree in de Helmstraat, een zijstraat van het Vrijthof. Wij kunnen u een abonnement op maat aanbieden. Indien u geïnteresseerd bent in afname van een abonnement en de kosten hiervoor, neem dan aub contact op via e-mail info@magischmaastrichtvrijthof.nl.


Overnachtingsmogelijkheden

In alle prijsklassen

Wilt u tijdens de kerstmarkt overnachten in Maastricht en omgeving? Wacht dan niet te lang met boeken van uw accomodatie.

Uiteraard is het makkelijker om een hotel te boeken, echter hieraan is natuurlijk ook een prijskaartje verbonden. In Maastricht zijn echter ook voldoende mogelijkheden om gemeubileerde appartementen te huren.

Een grote kans van slagen heeft u zeker ook als u zoekt naar overnachtingsmogelijkheden in de aanlendende dorpen van Maastricht, zoals Itteren, Borgharen, Rothem, Meerssen, Bunde, Berg en Terblijt, Cadier en Keer, Bemelen, Gronsveld, Rijckholt, Eijsden en Oost-Maarland. Dit zijn allen dorpen die binnen 15 minuten van Maastricht liggen. 

Maastricht ligt met de west-flank aan de Belgische grens, dus u kunt ook zoeken naar mogelijkeden dorpen in België, zoals Eben-Eijmael, Riemst, Veldwezelt, Smeermaas, Lanaken, Ziche-Zussen-Bolder en Neerharen.

Porbeer ook eens een kamer te huren via www.kamernet.nl. Dit is eigenlijk een site waar studenten een kamer huren, maar hier kun je ook een advertentie plaatsen als zoekende. Sommige standhouders hebben hier al geluk mee gehad.

Geen tijd om zelf op zoek te gaan naar overnachtingsmogelijkheden?

Neem dan contact op met Arthur Kissels van Maastricht Reservations via een e-mail aan info@maastrichtreservations.com of een telefoontje naar (+31)6-22233167 of (+31)43-3617186. Met zijn enrome ervaring en kennis bespaard u tijd en met een beetje geluk ook geld.

SALONWAGENTERREIN

Er is een mogelijkheid om uw salonwagen of camper te parkeren op de speciale parkeerplaats bij de Francois de Veyestraat 9 in Maastricht. Deze parkeerplaats ligt op ca. 2 km afstand van het Vrijthof. (20 minuten lopen) Snelste manier om het Vrijthof te bereiken is echter per fiets, dus als het mogelijk is raden wij u aan ook een fiets mee te nemen, dan bent u in ca. 5 minuten op het Vrijthof.

Op het terrein zijn 3 stuks wateraansluitingen met kogelkraan aanwezig. Vanuit deze kogelkranen moeten salonwageneigenaren moeten zelf zorgen voor eventuele slangverbinders (bijvoorbeeld tweewegstukken, driewegstukken en overige koppelingen).

Hetzelfde geldt uiteraard ook voor de electra-aansluiting. De salonwageneigenaren moeten zelf zorgen voor de benodigde kabels en zwerfkasten c.q. zekeringkasten.

De gemeente levert alléén de mogelijkheid om water en electra te kunnen aansluiten.

Indien u geïnteresseerd bent in een plek op het salonwagenterrein, stuur dan een e-mail naar info@magischmaastrichtvrijthof.nl. Wij kunnen u dan ook op de hoogte stellen van het wekelijkse standgeld.


Aktuele informatie

LAATSTE NIEUWS

Magisch Maastricht: een cadeautje!
Lees meer >

Nieuw in 2015: Kasteel Mirakels Maastricht
Lees meer >

OOK IN 2015 WEER MAGISCHE KORTINGS-PAKKETTEN VERKRIJGBAAR!!!
Lees meer >

Volledig nieuwsoverzicht >
Stichting Vrijthof Mooi
Vrijthof 7
6211 LC Maastricht

T 06 - 27 86 88 15
info@magischmaastrichtvrijthof.nl
KvK Limburg 14091888