Bereik een grote doelgroep met Magisch Maastricht

Sponsormogelijkheden 2015

De organisatie biedt sponsoren de unieke mogelijkheid de commerciële potentie van dit drukbezochte meerdaagse evenement te benutten. Wie zich verbindt aan Magisch Maastricht profiteert maar liefst 32 dagen lang van exposure op onze website en op het Vrijthof. U krijgt bovendien gratis entreekaarten voor de officiële opening en de schaatsbaan.

Naast het exclusieve Naamsponsorschap, zijn er het Hoofdsponsorschap en het Co-sponsorschap. Hiernaast zijn er een aantal sponsormogelijkheden in de vorm van diverse aantrekkelijk geprijsde Businesspakketten, reeds vanaf € 400,-!!!

 

Bent u geinteresseerd in een van onze sponsorpakketten of een pakket op maat, neem dan contact op met de organisatie via e-mail op info@magischmaastrichtvrijthof.nl.

Bent u voor uw bedrijf geïnteresseerd in een arrangement inclusief catering voor uw kerstuitjes, eindejaars- bijeenkomsten en nieuwjaarsborrels? Neem dan contact op met de organisatie voor een pakket op maat via e-mail info@magischmaastrichtvrijthof.nl


Ook sponsor worden?

Uitgebreide informatie over de sponsorpakketten – inclusief prijzen – vraagt u bij de organisatie op. Wees er snel bij, er is slechts een beperkt aantal pakketten verkrijgbaar!
Mail dan naar: info@magischmaastrichtvrijthof.nl
of bel: 0031 - 6 - 27 86 88 15


Aktuele informatie

LAATSTE NIEUWS

Magisch Maastricht: een cadeautje!
Lees meer >

Nieuw in 2015: Kasteel Mirakels Maastricht
Lees meer >

OOK IN 2015 WEER MAGISCHE KORTINGS-PAKKETTEN VERKRIJGBAAR!!!
Lees meer >

Volledig nieuwsoverzicht >
Stichting Vrijthof Mooi
Vrijthof 7
6211 LC Maastricht

T 06 - 27 86 88 15
info@magischmaastrichtvrijthof.nl
KvK Limburg 14091888